Share

”Orban, înțelegi de ce am votat azi în Parlament pentru redeschiderea piețelor?! Tu poți să trăiești cu imaginea asta?! (foto) Dar parlamentarii tăi care s-au abținut la vot?!

Asta ați făcut, criminalilor! V-ați bătut joc de oameni! Ați scos bătrânii care muncesc din greu în frig și ploaie cu deciziile voastre aberante!” a scris, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Citeste si   Premierul Orban, în vizită la Institutul Cantacuzino, care lansează pe piaţă primul lot de produse imunostimulatoare

Deputații au decis, marți, că, pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile își vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară. Legea, care conține și amendamentul lui Marcel Ciolacu, a fost votată cu 173 de voturi „pentru”, unul „împotrivă” și 93 de ”abțineri”.

Citeste si   Lovitură pentru „creștinul” Ponta. Partidul păstorit de el a primit interzis la calendare ortodoxe cu efigia Pro România

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ