Share

”Nimic pentru români, TOTUL pentru ei!

Școli închise. Fermierii și firmele românești lăsate de izbeliște. Salarii înghețate. Facturi mărite. Pensii reduse, deși CCR a reconfirmat astăzi ceea ce a spus în mod repetat anul trecut și anume că majorarea pensiilor cu 40% este constituțională.

Dar guvernarea PeNeListo-USeRistă este preocupată doar de tragerea la sorți a funcțiilor, pentru a-și mulțumi clientela politică. Meritocrația promisă s-a transformat într-un joc al păcănelelor de partid!

Citeste si   ”Afacerea Spitalului de la LEȚCANI”, o BOMBĂ cu CEAS pentru Costel ALEXE?

Se plâng că nu au bani, dar niciun moment nu s-au gândit să găsească soluții. Pentru că ele există! #PSD va prezenta alternativa sa de #buget al României pentru a demonstra că bani pentru păstrarea nivelului de trai al românilor ar fi, dacă ei nu i-ar cheltui cu pilele și politrucii lor”, se arată în mesajul postat de liderul PSD. 

Citeste si   ”Afacerea Spitalului de la LEȚCANI”, o BOMBĂ cu CEAS pentru Costel ALEXE?

Anterior, prim-vicepreședintele PSD, senatorul Gabriela Firea, a scris, tot într-un mesaj postat pe Facebook, că salută hotărârea CCR privind majorarea pensiilor cu 40% și îi transmite ministrului Muncii, Raluca Turcan, că deciziile CCR nu sunt interpretabile.

“Raluca Turcan a avut astăzi o reacție halucinantă, atunci când un jurnalist i-a adresat o întrebare simplă, directă, de bun simt: “Ce veți face acum, după ce Curtea Constituţională a stabilit că majorarea cu 40% a punctului de pensie este legală. Veți aplica decizia?” După o bâlbâială, răspunsul chinuit a fost: “Vreau să văd și să verific decizia CCR. Experiența parlamentară ne arată că deciziile CCR pot fi interpretate.” Nu, doamna ministru, fost vicepremier, fost parlamentar, fost consilier, etc! Nu, deciziile CCR nu sunt interpretabile’. Să susții acest lucru este o dovadă de neprofesionalism”, i-a transmis Firea ministrului Muncii. 

Citeste si   ”Afacerea Spitalului de la LEȚCANI”, o BOMBĂ cu CEAS pentru Costel ALEXE?

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ