Cred că cel mai important în ziua de astăzi este să iasă cât mai multă lume la vot, și asta indiferent de opţiunile politice.

Asta este important, pentru ca rezultatul pe care îl vom avea diseară să fie unul cât mai reprezentativ. Şi astăzi este ziua în care alegătorii pot să transmită celor care vor conduce România cele mai importante mesaje pentru următorii patru ani.

Sigur, într-o democraţie participativă este foarte importantă consultarea şi pe parcursul guvernării. Dar cred că cei mai îndreptăţiţi să conteste, să facă observaţii la ceea ce se va întâmpla în următorii patru ani sunt cei care astăzi merg la vot, care astăzi dau un mandat celor care vor conduce România în următorii patru ani şi, apoi, sigur, vor avea toată legitimitatea de a urmări modul în care mandatul pe care l-au dat va fi pus în aplicare.

Din punctul meu de vedere este cel mai important lucru această libertate de a putea vota, de a ne putea alege reprezentanţii.

A fost una câştigată greu în istoria României şi cred că este important să nu o desconsiderăm. Şi mă gândesc aici mai ales la cei tineri şi la cei pe care îi auzi spunând, dle, dacă lucrurile nu merg bine în ţară, eu prefer să plec.

Cred că avem cu toţii datoria să încercăm să facem ca lucrurile să meargă bine în ţară înainte de a ne gândi la altceva, dacă într-adevăr iubim locurile în care ne-am născut şi vrem ca lucurile să meargă mai bine.

Şi chiar să meargă mai bine pentru ca şi cei care acum sunt în afară şi doresc să se întoarcă să poată să o facă. Asta este speranţa mea şi în această idee am votat şi eu astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ