Share

“Oricine poate face asta (sa vorbeasca despre cresterea cu 40% a pesiilor – n.r.). Important este sa crestem pensiile si sa le si putem plati pentru un termen mai lung. Este ceea ce se cheama sustenabilitate bugetara. Fara studii si calcule, nu putem face estimarii”, a spus liberalul.

Ciucu a refuzat sa avanseze vreun procent legat de o posibila crestere a pensiilor, spunand ca autoritatile care au competente in domeniu efectueaza in acest moment o serie de prospectii.

Citeste si   Ionel Dancă, la Realitatea PLUS: „Dacă măream pensiile cu 40%, am fi dat foc bugetului național”

In context, el a reiterate importanta ca bugetul Romaniei sa fie sustenabil. “Daca duci toti banii la pensii, nu iti mai raman bani pentru investitii. Evident ca pensile sunt importante, dar trebuie sa luam in calcul sa ne ajunga si bani pe care sa ii investim in viitor”, a spus presedintele PNL Sector 6.

Citeste si   Nelu Tătaru, avertisment: Putem ajunge și la mai multe cazuri de COVID-19 pe zi decât 2.800, dacă n-o să respectăm niște reguli

Va reamintim ca reprezentanții pensionarilor au anuntat, astazi, in cadrul unei reuniuni la care au participat liderii celor 3 mari federatii nationale din tara care reprezinta vocea a 5 milioane de pensionari din Romania, ca vor da in judecata Guvernul si vor organiza proteste in perioada de supa incetarea starii de alerta dacă pensiile nu se majoreaza cu 40%, asa cum prevde legislatia in vigoare.

Citeste si   Candidatul PNL la Consiliul Județean Teleorman - Eugen Pîrvulescu: ”PSD va pierde alegerile din județ pentru prima dată în 30 de ani”

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ