Share

“Era o conferinta in care urma sa prezentam cartea neagra a adminsitratiei PSD in Sectorul 6. Inca inainte sa vina presa, mai multi pensionari au venit sa intrebe daca aici este evenimentul PSD. Au sustinut ca au fost sunati de PSD Sector 6 sa vina acolo. Au fost sase persoane, dar unul dintre ei a fost extrem de agresiv. Cand am spus cuvantul ‘PNL’, a inceput sa tipe la mine”, a povestit Ciucu.

Citeste si   PROIECT Românii vor putea să cumpere, din nou, vechime în muncă pentru pensie. Condițiile pentru plata retroactivă a contribuțiilor

Liberalul sustine ca scopul trimiterii grupului de pensionari a fost acela ca reprezentantii partidului din care face parte sa nu poata transite, de fapt, mesajul despre adminstratia PSD la Sectorul 6. “Acesti oameni au fost trisi, s-a profitat de ei, ca sa ne bruieze. Care era probabilitatea ca un numar de pensionari sa treaca intamplator pe o strada necirculata? (…) Scopul a fost ca noi sa nu ne putem transmite mesajul la Sectorul 6”, a spus presedintele PNL Sector 6. El a aratat, ca urmare a scandalului care s-a iscat in timpul conferintei de presa, ca nimeni media “nu a mai vorbit despre criticile noastre, ci despre scandal”.

Citeste si   UMPMV cere identificarea celor care au pactizat cu interlopii: Capitala să fie redată cetățenilor, vinovații - trași la răspundere!

Mai mult decat atat, Ciprian Ciucu sustine ca nu el a fost persoana targetata de PSD, ci ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si asta ca urmare a subiectului extrem de sensibil legat de cresterea pensiiilor din toamna.

Intrebat daca ia in calcul ca pe viitor sa mai organizeze si alte conferinte de presa pe domeniul public, el a raspuns: “Sunt un om liber. Voi tine urmatoarele conferinte tot pe domeniul public”.

Citeste si   Nicușor Dan: ”Avem un bloc al partidelor de dreapta PNL – USR – PLUS care se duce către 55%. PSD-ul nu a reușit să facă o alianță cu aliații săi”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ