Share

Circumstanțele implicării primarului comunei Mogoșești-Siret, Damian Butnariu, într-un dosar finalizat în primă instanță

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul mediatic, ce privesc circumstanțele implicării primarului comunei Mogoșești-Siret, Damian Butnariu, într-un dosar finalizat în primă instanță, Filiala Județeană PNL Iași a luat act de autosuspendarea acestuia din poziția de membru al Partidului Național Liberal.

Citeste si   Costel Barbu: Astăzi a început turnarea asfaltului pe Drumul European 70 (DN6), Alexandria–București. Teleormănenii vor circula în siguranță

În prima ședință a Biroului Politic Județean se va face o analiză a acestei situații, urmând a se lua o decizie conform statutului PNL. Gestul primarului de a se autosuspenda din calitatea de membru PNL este un gest firesc și asteptat.


Share
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Acest primar trebuie arestat si sa stea la puscarie , un gunoi , asemenea cazuri trebuie tratate cu severitate. Sa-i fie rusine pe cine reprezinta el , a facut de ras si Partidul PNL , si Primaria si Politia comunitara din localitate .

  2. Domniilor Primari si cei care va credeti stapani , nu uitati Tatal nostru este in ceruri , iar noi suntem decat ,, pamant si apa ” , daca nu veti lua masuri drastici si severe la asemenea cazuri , va ajunge ca fiecare roman sa-si faca dreptate singur impotriva unor asemena monstri .

    Rusine , rusine, rusine !

LĂSAȚI UN MESAJ