Share

Vestea ca George Michael a murit, o legenda a muzicii, a indurerat o lume intreaga. Starul a incetat din viata in urma unei insuficiente cardiace chiar in ziua de Craciun, avea doar 53 de ani si era iubit de foarte multe persoane. Imediat dupa moartea sa, prietenii, familia, fanii sau colegii de breasla au postat ganduri despre el, dar si despre activitatea sa, scrie telegraph.co.uk. 

Aceste citate emotionante ale lui George Michael te vor ajuta sa intelegi cine a fost omul din spatele scenei, pentru ca, inainte de toate, toti cei care l-au cunoscut pe artist au marturisit ca acesta avea un suflet foarte bun.

Citate emotionante ale lui George Michael

“Nu se poate vorbi despre un artist ezitant. Starurile sunt aproape intotdeauna persoane care vor sa se revanseze pentru propriile greseli, fiind iubite de public, iar eu nu fac exceptie.” (1987)

“Nu voi spune niciodata ca am alta orientare sexuala. Nu m-am gandit la sexualitatea mea ca fiind corecta sau gresita. Pentru mine a fost intotdeauna vorba de a gasi persoana potrivita.” (1992)

“Nu am nevoie de banii publicului. As prefera sa am o pagina de internet, unde cei care asculta muzica mea sa poata dona bani pentru actiuni de caritate si unde toata lumea ar putea sa descarce gratuit muzica mea.” (2004)

“Este ceea ce ma ajuta sa fiu sanatos si fericit. As putea spune ca este un drog excelent, dar in mod sigur nu este bun pentru sanatate.” (2006, despre consumul de marijuana)

“Am crezut cu adevarat ca aceasta seara nu va avea loc, ca nu voi mai canta aceste cantece in fata voastra. Dar sunt un prost si probabil v-ati dat deja seama.” (2007, despre primul sau concert pe noul stadion Wembley)

“Nu am nicio problema ca lumea sa stie ca sunt intr-o relatie cu un barbat. Nu am mai fost cu o femeie de aproape zece ani. Vreau ca lumea sa stie ca nu am fost expus ca unhomosexual in niciun fel in care sa imi fie rusine. Ma simt prost si uneori rusinat ca am permis ca sexualitatea mea sa fie expusa in acest fel, dar eu nu simt niciun fel de rusine si nici nu cred ca ar trebui.” (1998)

“Am fost unul dintre acei oameni care nu au reactionat bine in momentul in care au devenit faimosi, iar acest lucru s-a intamplat in 1988, cand am avut turneul Faith. Amintirile mele din turnee sunt distorsionate din acest motiv. Nici fata de moarte nu am putut sa reactionez bine. In anii ’90, partenerul meu a murit si apoi a murit mama.

Nu am reusit sa imi revin foarte repede. Cand nu e nimeni care sa te impinga de la spate si sa te incurajeze sa te intorci la munca pe care o faci, procesul de recuperare poate fi destul de lung, asa ca am inceput treptat sa gandesc ca trebuie sa cant din nou.” (2007)

Acum, ne raman aceste citate emotionante ale lui George Michael, insa mostenirea pe care o avem de la el este muzica pe care a facut-o si care a incantat milioane de oameni de pretutindeni. 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ