Share

Civic Hackathon, cel mai așteptat eveniment care pune în mișcare puterea civică a mediului de afaceri și de business ieșean prin susținerea mediul social și ONG, contribuind la dezvoltarea proiectelor care sprijină comunitatea

Aflat la cea de a III-a ediție, evenimentul reunește într-o singură zi 35 de profesioniști, care lucrează voluntar pentru 4 proiecte civice care vor veni în sprijinul comunității.

Civic Hackathon este un adevărat transformator de putere civică. Ei își vor transfera experiența, talentul și expertiza în ADN-ul orașului în care visăm cu toții să trăim. Timp de 8 ore, 35 de voluntari dibaci în IT, design, comunicare, marketing și project management vor lucra pentru 5 proiecte ale unor organizații locale. Hai să le ajutăm împreună să facă bine pentru sănătate, educație, cultură, mediu înconjurător și pentru cazuri sociale din comunitate”, declară organizatorii.

Citeste si   Activități de vară pentru copiii din 8 sate din județele Iași și Vaslui

Cei care se alătură inițiativei de transformare a comunității civice a Iașului își vor expune abilitățile care fac posibile proiecte menite să ridice calitatea vieții ieșenilor.  Proiectul reunește 35 de voluntari dibaci în IT, design, comunicare, marketing și project management care vor lucra vor lucra pentru 4 proiecte ale unor organizații locale.

Citeste si   ACUZAȚII grave împotriva lui Maricel POPA! Costel ALEXE: ”Gafele lui Maricel Popa privind SPITALUL modular de la Lețcani îi costă pe IEȘENI!”

Anul acesta 4 proiecte vor fi sprijinite pentru a veni în sprijinul comunității.

  1. Codrii Iașului, reprezintă o zonă împădurită ce se întinde la sud de orașul Iași. Astăzi se mai vede doar un fragment din ceea ce reprezentau în evul mediu Codrii Iașilor. Pentru a reînvia locul de odinioară organizatorii să coaguleze comunitatea printr-o campanie de comunicare cu scopul de a promova una dintre cele mai întinse, vechi și diverse păduri extracarpatice din România, la sud de orașul Iași.
  2. Spitale fără infecții o campanie care dorește să prindă ecou și care să ajute în mod concret prin realizarea unei campanii de comunicare pentru distrugerea virușilor, a bacteriilor și a protozoarelor o reprezintă folosirea luminii UV-C pentru dezinfectarea aerului și a suprafețelor din spitale.
  3. Platforma Meru dorește să facă o campanie de comunicare cu scopul de a promova o platformă prin care tinerii găsesc o legătură mai ușor accesibilă către cultură în general și artă în special.
  4. Website Salvați Copiii Iași are nevoie de o reîmprospătare a site-ului pentru a fi mult mai accesibil și mult mai prietenos cu vizitatorii săi, având ca scop promovarea acțiunilor asociației.
Citeste si   Depistați coducând fără a deține permis de conducere sau aflându-se sub influența alcoolului


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ