Gheorghe Flutur a declarat că imediat ce vremea va permite, vor începe lucrările de reparaţii pe drumurile judeţene

Președintele Consiliului Județean Suceava a spus că mai multe echipe de specialişti sunt pe teren pentru a evalua starea drumurilor după această iarnă. „Din păcate avem unele drumuri care au carosabilul foarte puternic afectat. Am făcut o şedinţă cu firmele de construcţie care lucrează cu noi, cu Direcţia de Drumuri Judeţene, pe un contract multianual şi în perioada următoare, foarte repede, când temperatura ne permite, vom începe reparaţiile”, a spus preşedintele CJ Suceava.

Flutur a precizat că o altă prioritate este drumul Suceava – Ipoteşti – Bosanci – Udeşti – Liteni – Dolhasca, care are un grad avansat de uzură. „Pe acest drum vom intra cu reparaţii. Noi aşteptăm unda verde de la Iaşi, pentru că pentru acest drum avem un proiect împreună cu cei de la Consiliul Judeţean Iaşi, pentru asfaltări şi modernizări. Dar momentan vom intra cu reparaţii”, a declarat Flutur.

De precizat că proiectul prevede modernizarea a 167,933 de kilometri de drumuri, dintre care 75,73 de km pe raza judeţului Suceava şi 92,19 pe raza judeţului Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ