Share

Sondaj cu privire la modul în care Ludovic ORBAN va aloca fondurile publice pentru dezvoltare

Cosette Chichirău, candidat din partea USR la Primăria Iași, a creat un sondaj de opinie, pe pagina sa de facebook, cu privire la modul în care Ludovic Orban va aloca fondurile pentru dezvoltare.

Citeste si   USAMV Iași se pregătește pentru ACTIVITĂȚILE ”on-site” cu STUDENȚII care au fost ONLINE

PNDL, supranumit ”pixul lui Dragnea”, a fost instrumentul prin care fondurile publice pentru dezvoltare au fost direcționate pe criterii politice către primării.

Ludovic Orban a declarat astăzi că ”PNL a susținut, susține, și va susține astfel de programe de investiții. Nu numai că vom finaliza acest PNDL, dar cu siguranță după finalizarea PNDL 2 vom continua acest tip de program de investiții”.

Citeste si   ISJ IAȘI informează operatorii ECONOMICI despre posibilitatea solicitării școlarizării elevilor în ÎNVĂȚĂMÂNTUL PROFESIONAL DUAL

Ce voiam să vă întreb: aveți încredere că PNL, sub conducerea lui Ludovic Orban, va aloca fondurile transparent și după criterii obiective? Sau fondurile vor fi alocate în continuare preferențial” a declarta pe pagina sa de facebook Cosette Chichirău.

Rezultatul sondajului, la care au participat 3800 de persoane, era ușor de anticipat, iar acesta arată astfel:

Citeste si   Cristian Rizea detonează "bomba", la Chișinău: Sebastian Ghiță, combinații penale. Cum a dat bani în stânga și în dreapta pentru a cumpăra voturi pentru Ponta

20%PNL, alocări obiective

80%PNL, alocări preferențiale.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ