Share

Armoniè – clinica psihologică care te deconectează de grijile cotidiene

Armoniè este o clinica psihologică ieşeană care armonizează şi simte persoanele care întâmpină obstacole de ordin psihic.

La această clinică se merge pe o misiune simplă: se căută echilibrul și armonia psihică în viața persoanelor care au nevoie de acest lucru.

Citeste si   Nucleul politic Mihai Chirica-Costel Alexe vrea alianță politică pentru majorități în Consiliul Local și Consiliul Județean cu USR-PLUS și PMP

Scopurile atelierelor organizate în acest loc au ca scop creșterea încrederii în sine și a puterii interioare, restabilirea echilibrului interior și o contribuție a dezvoltării personale.

Din interviul cu psihologul și psihoterapeutul Ana Maria Ceornea, am dedus că cei mai mulți dintre adolescenți duc lipsă de afecțiune și de îmbrățișări din partea părinților. Într-adevăr, este un semnal de alarmă!

Citeste si   Focar de COVID-19 la Liceul Pedagogic „VASILE LUPU” din IAȘI! 8 ELEVI au fost depistați POZITIV!

Clinica psihologică se află pe strada Theodor Pallady, nr. 8, Iași.

 

 

 

 

 

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ