Share

Pasiunea pentru lectură se naște la Biblioteca Județeană ,,Gh. Asachi” din Iași 

Biblioteca Județeană ,,Gheorghe Asachi” din Iași vă așteaptă în fiecare zi de miercuri, între orele 11.00 și 13.00, la Clubul de lectură cu voce tare ,,Book-uria lecturii”, care se va desfășura la Secția de  Împrumut pentru Copii ( Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10), începând cu data de 3 iulie.

Citeste si   Vezi pana cand poti trimite propuneri de GRANTURI la APIA

Nu există limită de vârstă pentru participanți. Ba mai mult, este incurajată participarea părinților. Bunicilor sau fraților mai mari și este garantat că aceștia vor avea aceeași plăcere și curiozitate ca cei mici. De asemnea, ei pot deprinde modalități de a citi copiilor, astfel încât să le capteze atenția în timpul lecturii. Cititul cu voce tare sporește concentrarea, dezvoltă memoria, relaxează și îmbunătățește relațiile între copii și părinți sau ceilalți membri ai familiei.

Citeste si   Un conflict INVENTAT poate duce la PIERDEREA unei finanțări de 10,8 MILIOANE lei pentru Liceul din Miroslava

Cititori și animatori vor fi talentații și inimoșii tineri actori ai Școlii de Teatru „ProfessArt” din Iași, coordonați de actrița Luiza Cupceac, care au ales și în această vară să sprijine proiectul. Participarea este GRATUITĂ, dar permisul de intrare este obligatoriu!

Doritorii sunt invitați  să se înscrie pe e-mail, la adresa programe@bjiasi.ro sau prin telefon, la numărul 0753024405. Înscrierile telefonice pot fi preluate de luni până joi, în intervalul orar 8.00-16.00 și vinerea între orele 8.00-13.30.

Citeste si   S-a stabilit data ALEGERILOR locale pe 27 septembrie! Parlamentarii IEȘENI au făcut declarații

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ