Duminică, 23 octombrie, s-a desfășurat în Iași concursul național de dans “Cup a IAȘULUI” – editia a V-a, unde două perechi din cadrul Clubului de Dans Sportiv Ceahlăul Piatra-Neamț au fost finaliste

Perechea David Bianca Gabriela (Sc.nr.2) și Poenaru David Codrin(Sc.nr.3) a participat la două competiți, la categoria Open Basic 6-11 ani Latino ocupând locul I, iar la categoria Open Basic 6-11 ani Standard, locul II.

La categoria E 10-11 ani, perechea Pascău Alesia (Sc.nr.3) și Codrin Raspopa (Sc.nr.3) a ocupat locul II dansând Vals lent, vals vienez, quick step, samba, cha cha cha și jive.

La concursul organizat la Baia Mare în data de 22 octombrie, “Cupa CASTANELOR”, perechea Turtică Antonia (Sc.nr.2) și Macovei Adrian(Sc.nr.2) a urcat de trei ori pe podiu, unde au ocupat locul I la categoria Precompetitional 8-9 ani un dans, două dansuri și trei dansuri, repetând rezultatul de acum două săptămâni de la Baia Sprie

Tot la “Cupa CASTANELOR”, dar la categoria Precompetițional 10-11 ani, perechea Berbece Raluca(Sc.nr.2) – Zaharia Alexandru(Sc.nr.3) a obținut 3 locuri I la concursurile de un dans, doua dansuri și trei dansuri. Astfel,  cele două perechi au avansat în clasa Hobby.

LĂSAȚI UN MESAJ