Share

Unsprezece judeţe din estul, sudul şi sud-estul ţării vor fi, de joi până sâmbătă, sub avertizare cod galben de ninsori şi vânt, care la rafală poate depăşi 70 de kilometri pe oră. 

Potrivit avertizării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, de joi, ora 12.00, până vineri, la ora 23.00, în Dobrogea, estul Munteniei şi sudul Moldovei, vântul va avea intensificări susţinute, cu viteze la rafală de 55-65 de kilometri pe oră.

Citeste si   Și TRUMP ar fi invidios! Mihai CHIRICA, cetățeanul specializat în ACHIZIȚII sub prețul PIEȚEI! Cum le găsește?!? EP. 2

Pe litoral şi în zona de munte a judeţelor Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău şi Vrancea, temporar vor fi rafale de peste 70 de kilometri pe oră.

Judeţele Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi vor fi, de vineri, ora 08.00, până sâmbătă, la aceeaşi oră, sub avertizare cod galben de ninsori viscolite.

În cele trei judeţe, vineri şi în noaptea de vineri spre sâmbătă, temporar, va ninge viscolit, iar vizibilitatea va fi redusă. Pe litoral, ar putea fi şi precipitaţiile mixte, cu formare de polei.

Citeste si   40% din elevii IEȘENI consideră că materiile OPȚIONALE nu le satisfac NEVOILE

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ