Share

Meteorologii au emis o avertizare nowcasting cod galben de ploi cu descărcări electrice și vijelii în Suceava, Bistrița-Năsăud, Sălaj, Maramureș și Satu Mare.

Potrivit avertizării, până la ora 13:00, în județul Suceava, vor fi frecvente descărcări electrice intensificări de scurtă durată ale vântului, care trecator pot lua aspect de vijelie. Aversele vor cumula local 15-20 l/mp, grindină de dimensiuni mici.

Până la ora 11:45, în Bistrița Năsăud, vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului. Acestea pot lua aspect de vijelie și ploi cu caracter de aversă care vor depăşi local 15..20 l/mp, grindină de dimensiuni mici.

Până la ora 12:15, în județele Sălaj și Maramureș, va fi un front de rafală ce va traversa judeţul de la vest la est şi va fi insoţit de intensificări ale vântului care la rafală vor avea viteze de peste 55-65 km/h şi frecvente descărcări electrice.

Până la ora 11:40, în județul Satu Mare, intensificări ale vântului ce vor lua trecător aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice și ploi cu caracter de aversă. Cantitatea de precipitații vor depăşi local 15-20 l/mp, grindină de dimensiuni mici.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ