Share

Forian Coldea, numărul 2 din SRI, primește o nouă lovitură din partea serivicului de informații.

Numele lui Florian Coldea, prim-adjunct al SRI suspendat din funcţie în urma dezvăluirilor omului de afaceri Sebastian Ghiţă, nu se mai regăseşte pe site-ul Serviciului Român de Informaţii.

La secţiunea “Conducerea SRI” a site-ului se regăsesc acum numele directorului Eduard Raul Hellvig şi ale celor trei adjuncţi: colonelul Cristian Bizadea, generalul de brigadă Adrian Ciocîrlan şi general-locotenentul George-Viorel Voinescu, însoţite de fotografii, de date din CV şi de declaraţiile de avere şi de interese.

Citeste si   Cercetați de polițiștii IEȘENI pentru FURT CALIFICAT

Scoaterea lui Coldea de pe site-ul SRI poate fi un indiciu că funcția de șef operativ va fi eliberată curând și că putem vorbi de eventualul înlocuitor.

Probabil unul dintre cei 3 adjuncți are cele mai mari șanse să acceadă pe poziția ce va fi eliberată, favoriți fiind Bizadea și Ciocîrlan, numiți la 1 august 2016 de Eduard Hellvig și Klaus Iohannis.

Citeste si   MISIUNI și SANCȚIUNI de ordine PUBLICĂ în județul IAȘI

Serviciul Român de Informaţii (SRI) a anunţat, joi, că desfăşoară o anchetă în urma dezvăluirilor făcute de fostul deputat Sebastian Ghiţă, iar, până la finalizarea verificărilor, generalul-locotenent Florian Coldea este pus la dispoziţia directorului SRI, care îi va prelua, de altfel, şi atribuţiile. Sunt analizate toate circumstanţele prezentate public, precum şi documentele puse la dispoziţie de general-locotenent Florian Coldea.

Citeste si   Cercetați de polițiștii IEȘENI pentru FURT CALIFICAT

Numele lui Florian Coldea a fost vehiculat de mai mulţi oameni politici în legătură cu diverse numiri în funcţie sau cu acţiuni ale justiţiei. Printre cei care l-au invocat pe Coldea s-au numărat Elena Udrea, Traian Băsescu şi, recent, Sebastian Ghiţă, care l-a menţionat în fiecare dintre cele şapte apariţii ale sale la televiziunea pe care o controlează.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ