Share

Comenzile online de preparate tradiţionale româneşti au crescut cu 120% în ultimul an, din totalul comenzilor zilnice înregistrate, circa 40% conţin preparate din bucătăria românească, iar valoarea medie a unei astfel de comenzi este de 60 lei.

În topul mâncărurilor tradiţionale româneşti comandate de clienţii platformei se află: ciorba de văcuţă, urmată de cartofi ţărăneşti, papanaşi, clătite cu dulceaţă şi mici.

Citeste si   Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman: "Oricare ar fi următoarea provocare, o vom înfrunta împreună, ca aliaţi şi prieteni"

Bucătăria românească ocupă o pondere semnificativă din totalul numărului de comenzi pe care le înregistrăm pe platformă, iar cererea pentru astfel de preparate este în continuă creştere. Observăm că mare parte dintre cele mai comandate preparate din această categorie sunt asemănătoare cu cele pe care le savuram în copilărie. Cei mai mulţi dintre clienţii noştri au un program încărcat, ce nu le oferă timpul necesar pregătirii acestor preparate, preferând astfel o comandă rapidă acasă sau la birou”, a declarat managerul unui firme de profil.

Citeste si   USR-PLUS, sancționată pentru CAMPANIE ilegală la IAȘI

Pe primul loc în topul oraşelor în care se comandă online preparate româneşti se află Bucureşti, urmat de Braşov, Piteşti, Iaşi şi Timişoara.

Din datele centralizate, valoarea medie a unei astfel de comenzi este de 60 lei. De asemenea, cei mai mulţi dintre clienţii aleg să comande preparate din bucătăria românească în jurul prânzului, iar cele mai multe comenzi se înregistrează spre finalul săptămânii în zilele de joi, vineri şi sâmbătă.

Citeste si   VIDEO Accident GRAV în București! Un șofer vitezoman s-a izbit cu bolidul de un copac de pe bulevardul Magheru

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ