Share

Instructor auto, Raul Neneştean l-a observat ieri (12.10 -n.r.) la o terasă pe Vasile Zacornea, şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise Auto Iaşi în capăt Dacia.

Instructorul a observat că Zacornea s-a urcat la volan și a sunat la 112 cerând ca o patrulă de poliţie să îl oprească în trafic şi să îl testeze cu alcooltestul.

Poliţiştii l-au interceptat pe Zacornea la intersecţia dintre bulevardele Tudor Vladimirescu şi Primăverii. Zacornea a suflat în fiolă, iar rezultatul alcoolemiei a fost 0,11.

Citeste si   FINANȚĂRI totale de 1,5 milioane EURO, pentru STARTUP-urile inovatoare în domeniul SĂNĂTĂȚII

Raul Neneștean a relatat întâmplarea pe contul personal de Facebook: 

”În seara aceasta, şeful serviciului DRPCIV Iaşi, după ce a consumat băuturi alcoolice la o terasă, s-a urcat în maşina instituţiei şi a plecat la volan! Am anunţat poliţia rutieră prin apel la 112 şi am plecat în urmărirea dumnealui. Domnii de la poliţia rutieră au reuşit să-l oprească la timp, înainte să producă un eveniment rutier în apropiere de bulevardul Tudor Vladimirescu”, a declarat Raul Neneștean. 

Comisarul Vasile ZACORNEA a declarat că acțiunea lui Neneștean are la mijloc o răzbunare mai veche.

Citeste si   75 de milioane de EURO pentru noul STADION de la IAȘI! Ciprian PARASCHIV: ”Când vom avea un STADION nou, veți auzi de un IAȘI mult mai PUTERNIC”

Totodată, ZACORNEA a declarat că la terasă a consumat cidru, nu alcool. 

”Aşa este la noi. Nu am nimic de ascuns, la terasă am băut cidru, nu alcool. Nu credeam că de la trei sticle de cidru, voi fi afectat, nici prin cap nu mi-a trecut”, a declarat Vasile ZACORNEA.

În cursul zilei de astăzi (12.10. -n.r.), reprezentanții IPJ Iași au declarat că Vasile Zacornea a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305 lei și reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

Citeste si   Participare IMPRESIONANTĂ la Congresul on-line organizat de către USAMV IAȘI

“La data de 11.10.2020, în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri au depistat un bărbat care conducea un auto având valoarea de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat (la testarea cu aparatul alcooltest). Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305 lei și reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile”, au declarat reprezentanții IPJ Iași.

 

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ