Share

Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier a transmis Primăriei Municipiului Iași acordul pentru mai multe modificări în circulația rutieră propuse de Comisia Municipală de Circulație

Acestea vor fi operate în perioada următoare şi vizează zonele Podu Roş – Nicolina, Copou şi Centru. O primă măsură se referă la montarea indicatorului „Interzis viraj la stânga”, din ambele sensuri de mers, de pe strada Nicolina pe aleea Rozelor.

Tot în această zonă vor fi realizate marcaje rutiere specifice pentru stațiile de autobuz la peroanele mijloacelor de transport în comun pe strada și șoseaua Nicolina, iar stațiile de taxi-uri de pe șoseaua Nicolina vor fi mutate pe străzile adiacente.

De asemenea, a fost avizată montarea indicatorului rutier „Accesul interzis”, cu adiționalul „Cu excepția riveranilor”, pe strada Toma Cozma, nr. 9, în spatele blocului, la intrarea în parcare. Acelaşi gen de indicator va fi montat şi în zona cuprinsa între Splai Bahlui Mal Stâng, strada Gh. Ghibănescu și stradela Sf. Andrei.

Nu în ultimul rând, pe strada Elena Doamna spre strada Ornescu va fi montat indicatorul „Interzis virajul la stânga”, iar pe aleea (fundac) din strada Cuza Vodă, vis a vis de Oficiul Poștal nr. 1, va fi montat indicatorul „Oprirea interzisă”.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ