Share

 Consilierii municipali ai PNL Iaşi vor solicita constituirea unei comisii pentru anchetarea, la nivelul CL, a cauzelor care au condus la acest eveniment nefericit

 

Tragedia de ieri, unde un copil în vârstă de 12 ani a rămas mutilat pe viaţă după ce a fost lovit în faţă de un cablu în timp ce aştepta la semafor, în cartierul Galata, nu poate să rămână fără urmări pentru cei responsabili.

În loc să existe un răspuns clar din partea municipalităţii cu privire la acest incident, reprezentanţii Companiei de Transport Pulblic şi ai Primăriei “o scaldă” din explicaţii în explicaţii care de care mai ridicole.


CITEȘTE ȘI …

Elev ieșean desfigurat de un cablu UPC căzut de pe stâlp


Deşi există o hotărâre de Consiliu Local privind îngroparea cablurilor de pe stâlpi de la limita străzilor, iar actualul Primar Mihai Chirica a promis ieşenilor că în 2015 toate cablurile din oraş urmau a fi îngropate, această tragedie ne arată că, în fapt, Primăria nu s-a achitat de datoriile pe care le are în administrarea domeniului public.

Delăsarea, indolenţa şi nepriceperea administraţiei Chirica de la Iaşi are consecinţe tragice asupra noastră.

Din păcate, astfel de evenimente nefericite devin regula în Iaşi

Marius BODEA: Lună de lună auzim de oameni spitalizaţi din cauza câinilor vagabonzi, copii mutilaţi din cauza cablurilor care atârnă pe străzile oraşului, şoferi care fac accidente din cauza reglementărilor aiuritoare din trafic sau ieşeni care folosesc transportul public şi care leşină din cauza condiţiilor rudimentare din autobuze.

Asta e imaginea unui oraş condus şi de un primar care este preocupat mai mult să stea în studiorile de televiziune şi pe la chermeze, mai puţin să facă treabă pentru oraş.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ