Share

Programul Perform a+ este parte a platformei de educare şi comunicare

Programul Perform a+ este parte a platformei de educare şi comunicare continuă pe care compania Antibiotice o dezvoltă cu instituţiile de învăţămant, în ariile cercetării, marketingului farmaceutic, a orientării profesionale şi responsabilităţii faţă de pacienţi, mediu şi societate

Iniţiat în anul 2016 în parteneriat cu UMF “Grigore T. Popa” Iaşi, proiectul Perform a+ urmăreste să promoveze şi să insufle studenţilor din anul terminal/absolvenţi (rezidenţi, doctoranzi) pasiunea pentru industria farmaceutică şi activităţile pe care le implică o carieră în domeniu.

Citeste si   Patru unități de ÎNVĂȚĂMÂNT din județul IAȘI au solicitat suspendarea CURSURILOR în modalitatea ”faţă în faţă”

Totodată, proiectul oferă posibilitatea completării cunosţintelor dobândite pe parcursul anilor de studiu universitar, cu sesiuni teoretice şi practice, susţinute prin intermediul mentorilor desemnaţi din rândul angajaţilor companiei.

Integrarea şi aplicarea cunoşţintelor dobândite se concretizează la finalul cursurilor în prezentarea, în fata colegilor şi reprezentanţilor companiei, a unui proiect ştiintific individual, ce pune în valoare cunoaşterea, pasiunea şi inventivitatea tinerilor aspiranţi la o carieră în domeniul farmaceutic.

Citeste si   Studenții TUIAȘI dau viață campusului! În Tudor Vladimirescu s-a inaugurat un PARC cu mobilier URBN unic în IAȘI

După primele patru ediţii, Perform a+ rămâne o oportunitate de cunoaştere nemijlocită a activităţilor implicate în procesul de dezvoltare a unui medicament şi un proiect ce atestă dorinţa companiei de a provoca interesul ştiintific al actualei generaţii de tineri, pentru cercetare în domeniul farmaceutic.
Rezultatele obţinute în urmă evaluării, reprezintă baza de selecţie pentru completarea echipelor de specialişti ale companiei Antibiotice.

Citeste si   Liceul TEORETIC de Informatică „Grigore Moisil” IAȘI - Cum ar fi ȘCOALA pe INSTAGRAM?

Rezultatele primelor patru ediţii ale Perform a+:
• 50 de studenţi farmacişti au absolvit programul.
• 12 dintre absolvenţii proiectului au fost angajaţi;
Proiectul „Perform a+” a fost premiat în cadrul Galei EduManager 2017 şi a primit Diploma de excelentă pentru rezultatele obţinute.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ