Share

Pentru performanța obținută de a fi de peste 5 ani lider mondial pentru produsul Nistatină (substanță activă),

Compania Antibiotice Iași a fost premiată de Asociaţia Naţională a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR) cu Trofeul Jubiliar de Excelență.

Decernarea trofeului a avut loc joi, 28 noiembrie 2019, în cadrul Galei Jubiliare, organizată de ANEIR, la aniversarea a 30 ani de economie de piață. Găzduită de Banca Naţională a României, gala s-a bucurat de prezența Guvernatorului BNR, dl. Mugur Isarescu, a d-lui Nicolae Văcăroiu, fondatorul Marelui Trofeu ANEIR, cât şi a reprezentanţilor celor mai importante companii pentru exportul românesc.

Performanța obținută pentru produsul nostru Nistatină, atât ca lider mondial cât și ca standard internațional de calitate, este expresia unei strategii orientate spre adaptarea produsului la cerințele diverse ale clienților din întreaga lume, consolidarea parteneriatelor strategice pe termenlungcât și spre identificarea de noi oportunități de business”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ