Share

Compania Antibiotice a fost premiată la a doua ediție a Galei AR&IR_2020 pentru performanțele sale din perspectiva activității sale de comunicare cu Investitorii.
Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) în colaborare cu Institutional Investor – au premiat performanța în Relația cu Investitorii (IR) din România în cadrul Galei AR&IR care s-a desfășurat luni, 19 octombrie, în mediul online.
Pentru realizările obținute, Antibiotice a fost votată, prin intermediul website-ului ARIR, între primele 3 companii care au comunicat cel mai bine în ultimul an cu investitorii individuali activi pe piața de capital din România, alături de companii importante listate la Bursa de Valori București.
Investitorii individuali au apreciat transparența companiei noastre, calitatea raportării și comunicarea acesteia din perspectiva disponibilității și proactivității echipei responsabile de relația cu investitorii.

“Este o bucurie să ne întâlnim din nou la Gala ARIR, în calitate de premiați! Multumim pe aceasta cale organizatorilor, care au facut posibila intalnirea si care demonstreaza inca o data, ca numai daca nu doresti nu reusesti sa comunici, si nu in ultimul rand, multumim tuturor celor care ne-au votat.

Suntem onorati de increderea si sustinerea acordate, ceea ce ne responsabilizeaza si ne obliga totodata sa continuam sa fim profesionisti de inalta clasa. Pentru noi, Echipa Antibiotice, anul acesta va ramane un an de referinta in istoria RI, an, care ne-a adus satisfactia si recunoasterea lucrului bine facut. Ma refer la Nota 10 obtinuta la Vektor si acum, iata, locul 3 la categoria Best Company IR – retail choise.

Multumim tuturor celor care ne apreciază practicile de comunicare, transparență etică și responsabilă”, a declarat reprezentantul Antibiotice, Mihaela Obreja, Manager de Activitate a Managementul Riscului, Control Financiar și Relatia cu Investitorii în mesajul de mulțumire transmis online pentru premiul oferit în cadrul Galei ARIR 2020.

“Într-un context de piață deosebit de dificil, dialogul proactiv cu investitorii s-a dovedit esențial. Am văzut companii foarte active în ceea ce privește inițiativele de adaptare la noua situație, mai mult angajament din partea conducerii cu investitorii. Suntem mândri să contribuim la realizările pieței de capital din România și să premiem pentru al doilea an consecutiv cei mai buni profesioniști și activitatea lor cu investitorii” a declarat Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR.


Share
Citeste si   (P) MARIUS OSTAFICIUC, președintele Organizației Municipale IAȘI al PSD și candidat la Camera Deputaților: „Se împlinesc astăzi 102 ani de când, la Alba Iulia, se decidea unirea TRANSILVANIEIcu ROMÂNIA”
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ