Share

Dintre cele 450 de uniforme  care au fost comandate pentru vatmani si soferi de autobuze doar 50 de bucati au ajuns deja la Compania de Transport Public.

Uniformele angajaţilor companiei de transport au fost create în acord cu schema cromatică unică propusă în cadrul proiectului „Revitalizarea din punct de vedere estetic a mijloacelor de transport public”, adoptată în luna iunie 2015.

Uniforma prezintă o croială clasică, fiind alcătuită din articole vestimentare adaptate atât sezonului cald, cât şi celui rece. Cea pentru sezonul cald are în componenţă patru piese vestimentare: cămaşă albă cu mânecă scurtă şi vestă gri cu elemente verzi, personalizate cu inscripţia CTP Iaşi, cravată verde şi pantalon/fustă gri, în timp ce uniforma pentru sezonul rece are în componenţă cinci piese vestimentare: cămaşă albă cu mânecă lungă şi vestă gri cu elemente verzi, personalizate cu inscripţia CTP Iaşi, cravată verde, sacou şi pantalon gri.

Citeste si   30 septembrie - scadența termenului de plată a celei de-a doua tranșe a impozitelor și taxelor locale

Iesenii mai au de asteptat pana ii vor vedea imbracati in noile uniforme pe conducatorii mijloacelor de transport in comun, deoarece termenul de livrare a uniformelor a fost depasit iar noul echipament va fi folosit atunci cand toate costumele vor ajunge la companie

Ideea adoptarii unor uniforme pentru vatmani si soferi a fost lansata in urma cu mai bine de un an de primarul Mihai Chirica, modelul fiind ales în urma unei consultări publice organizate de municipalitate pe reţeaua de socializare Facebook.

Citeste si   30 septembrie - scadența termenului de plată a celei de-a doua tranșe a impozitelor și taxelor locale

Licitatia propriu-zisa pentru realizarea acestora a avut loc in vara 2016, insa atunci nu s-a prezentat nimeni.

Abia a doua procedura a fost incununata de succes, tot atunci stabilindu-se si pretul pentru o uniforma: 900 de lei.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ