Share

S.C. IULIUS  MALL CLUJ S.R.L a donat 96.000 lei  în scopul susținerii achiziționării de echipamente și materiale sanitare pentru copiii internați

Către,

S.C. IULIUS  MALL CLUJ S.R.L 

În atenția Domnului Director Emilian Gabriel Grosu

Stimate Domnule Director,

Vă mulțumim pentru suma de 96.000 lei donată în scopul susținerii achiziționării de echipamente și materiale sanitare pentru copiii internați precum și pentru cadrele medicale care îi îngrijesc, în contextul pandemiei de SARS – CoV – 2/COVID – 19.

Întrucât în această perioadă cheltuielile cu materialele de protecție au crescut semnificativ, suma donată de compania d-voastră a fost mai mult decât binevenită.

Prin intermediul acestei scrisori, dorim să vă asigurăm că aceasta va fi folosită cu maximă responsabilitate și își va găsi destinația în totalitate pentru achiziția de materiale și echipamente sanitare necesare în acest context.

MANAGER,

Ec. Corneliu MIHAI


Share
Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,64 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ