Share

În Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență s-a propus suspendarea activităților piețelor agroalimentare în spații închise, târgurilor, bâlciurilor, piețelor mixte și volante a talciocurilor privind exercitarea comerțului cu produse și servicii de piață în unele zone publice.

Totodată, se permite activitatea piețelor agroalimentare ce pot fi organizate în zone publice deschise, cu respectarea normelor de protecție sanitară.

Citeste si   Suceava - Ziua Bucovinei: Reprezentanţii autorităţilor au depus coroane de flori la bustul lui Iancu Flondor

În rândul comercianților din Bazarul Sucevei, decizia CNSU era pusă sub semnul întrebării și nu știau cu exactitate dacă activitatea se va închide sau nu.

Bazarul se consideră spațiu deschis 

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a declarat pentru Ziarul Bună Dimineața Suceava faptul că Bazarul din lunca Sucevei nu intră în categoria de piețe și târguri, având în vedere că activitatea se desfășoară în spațiul deschis și nu se va închide.

„Nu credem că se va închide Complexul Comercial Bazar.

În Hotărâre scrie de piețe și târguri, iar bazarul se consideră spațiu deschis de către ISU” a declarat viceprimarul  Lucian Harșovschi pentru Ziarul Bună Dimineața Suceava.

Comercianții din bazar consideră că ar fi un dezastru dacă se va închide activitatea deoarece este singura sursă de venit pentru ei, iar dacă se va lua această decizie în prag de iarnă, pentru ei ar fi o situație foarte dramatică.

Citeste si   (P) Ioan STAN(PSD): „PLANUL NAȚIONAL de REDRESARE și REZILIENȚĂ pe care liderii PNL l-au pus în dezbatere publică, reprezintă încercarea acestora de a ne vinde PIELEA URSULUI din pădure”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ