Share

Preocuparea pentru asigurarea condițiilor moderne pentru practicarea sporturilor există și în cadrul acțiunilor Consiliului Local și al Primăriei Ciurea. Astfel, recent, a fost inițiată procedura de achiziție în cadrul proiectului ”Amenajare teren de sport multifuncțional în Satul Lunca Cetățuii, Comuna Ciurea,Județul Iași”.

Sporturile de câmp necesită o infrastructură specială, o serie de echipamente. Acestea sunt în general sporturi de echipă ca fobalul, handbalul, rugby-ul, voleiul, baschetul sau sporturi individuale ca tenisul de câmp, tenisul de picior etc.

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,64 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

Primarul Cătălin Lupu: ”Sperăm ca locuitorii comunei noastre să se bucure de beneficiile viitoarei baze sportive”

Estimăm că vom finaliza terenul de sport până în data de 5 iunie. Proiectul este finanțat prin Grupul de Acțiune Locală GAL-Colinele Iașilor, organism intermediar care se află în legătură directă cu finanțatorul principal,  Uniunea Europeană”. Sperăm ca toți cei pasionați de sport să se bucure de beneficiile bazei sportive pe care o vom construi în comuna noastră”, a declarat Primarul Comunei Ciurea, Cătălin Lupu.

 

Citeste si   Vești bune pentru ELEVII din Coada Stâncii! REABILITAREA și MODERNIZAREA școlii va fi FINALIZATĂ la sfârșitul acestui AN

Comuna Ciurea are peste 11 000 locuitori, este situată la doar 7 kilometri distanță de Municipiul Iași, deci în Zona Metropolitană a Iașului, fapt ce face ca foarte mulți ieșeni, originari din satele Comunei Ciurea- Ciurea, Curături, Dumbrava, Hlincea, Picioru Lupului, Lunca Cetăţuii, Slobozia, să vină la sfârșit de săptămână în comuna natală. Această investiție va contribui la strângerea legăturilor cu Iașul și la accelerarea urbanizării și integrării localităților în sfera de preocupări a Zonei Metropolitane.

Citeste si   PIEȚELE sunt în PREFERINȚELE ieșenilor când vine vorba despre CUMPĂRĂTURI

Grupul de Acțiune Locală GAL-Colinele Iașilor este o structură înființată pentru optimizarea atragerii de fonduri europene care se implică activ încă din anul 2016, având până în prezent mai multe proiecte importante pentru comunitățile locale și UAT-urile care compun acest organism intermediar.

Câștigătoarea achiziției în valoare de 26361 RON este firma LIFE SPORT NETS SRL din Iași.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ