Share

În cadrul Conferinței Naționale pentru Dezvoltare Durabilă a României – 2030, Comuna Miroslava a fost aleasă de către Guverul României ca un exemplu de bune practici de dezvoltare la nivel local.

A fost o conferință națională care a avut loc la Palatul Victoria în data de 21 iulie, unde au participat mai multe comisii, primari de comune, orașe și municipii, președinți de consiliu județean și președinți ale autorităților publice locale.

Citeste si   La alte TREI școli din județul IAȘI se suspendă CURSURILE organizate în modalitatea „față în față”

Una dintre temele discutate a fost Strategia de Dezvoltare Locală 2021-2027 care trebuie să fie în concordanță cu Strategia Națională de dezvoltare durabilă a României. Ce a atras atenția comisiilor de evaluare au fost cele două proiecte prezentate de primarul Dan Niță: parcul fotovoltaic și proiectul parcului industrial, ca exemple de bune practici de dezvoltare a comunității locale.

Citeste si   La alte TREI școli din județul IAȘI se suspendă CURSURILE organizate în modalitatea „față în față”

Mai mult decât atât, comuna Miroslava a intrat în vizorul autorităților naționale pentru programe de finanțare disponibile acum, dar și pentru alocarea de sprijin financiar din perioada 2021-2027.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ