Un nou proiect care se află pe lista priorităților primăriei constă în amenajarea parcului de joacă din localitatea Miroslava

Noul parc va fi dotat cu echipamente de joacă moderne pentru copii

Noul proiect este denumit „Lucrări de amenajare loc de joacă în localitatea Miroslava”  și va fi compus din: carusel rotativ (1 buc), balansoar (2 buc), elefant cu arc (1 buc), ursuleț cu arc (1 buc), căsuța ciupercă (1 buc), măsuță cu scaune (1 buc), socotitoare (1 buc), Hinta cu 2 locuri și scaune cu protecție (1 buc), leagăn cuib (1 buc), aparatură de fitness ( 7 buc), bancă de lemn cu cadru metalic (6 buc) și un coș de gunoi metalic. Suma acestui proiect este estimată  la 390146 RON.

Citeste si   În IAȘI se mențin REGLEMENTĂRILE privind EMITEREA și decontarea CONCEDIILOR MEDICALE

 „Lucrările urmează să înceapă, iar parcul va fi dotat cu jocuri pentru copii”, a declarat primarul comunei, Dan NIȚĂ.

Lucrări de consolidare și modernizare a Școlii Proselnici

Printre acestea se enumeră consolidarea și modernizarea Școlii Proselnici ce va veni în sprijinul școlarilor din sat, care nu vor mai fi nevoiți să facă naveta la școlile din Ciornești, Miroslava sau chiar Iași.

Citeste si   Încep ÎNSCRIERILE pentru clasa a V-a, în județul Iași

Proiectul are o valoare de 1.450.766,68  lei cu TVA și beneficiază de un termen de execuție de 12 luni.

„Proiectul va fi finalizat în 2020, în luna septembrie. Satul se dezvoltă și se extinde numărul sălilor de clasă. Vom mai face încă două clase astfel încât învățământul gimnazial să poată fi continuat acolo, în funcție de numărul de elevi”, a menționat Dan NIȚĂ.

Citeste si   21 de cadre MEDICALE și 16 PACIENȚI din cadrul Spitalului de Neurochirurgie IAȘI au fost confirmați POZITIV cu COVID -19

„În acest context am demarat lucrările de consolidare și modernizare a Școlii Proselnici pentru ca cei mici să nu mai fie ne voiți să facă naveta la școlile din Cornești, Miroslava sau chiar Iași”, a declarat Dan Niță, primarul comunei.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ