Share

Administrația locală a comunei Miroslava demarează un proiect ce are în vedere modernizarea sistemului de iluminat public și extinderea rețelei electrice pe toate străzile noi.

Prin intermediul acestui proiect se dorește înlocuirea corpurilor de iluminat existente cu corpuri de iluminat LED și achiziționarea și instalarea sistemelor de domare/telegestiune care permit reglarea fluxului luminos la nivelul întregului obiect de investiție.

„În momentul de față lucrăm la studiul de fezabilitate. Sunt convins că va avea finalitate proiectul. Eu practic vreau să fac o extindere, pentru că am electrificat toată comuna. Mai avem multe străzi noi, pentru că într-o zi sau într-o luna în Miroslava apar în jur de 20-30 de km de stradă și atunci venim în ajutorul oamenilor ca să putem electrifica toate străzile.

Beneficiile sunt majore, mai ales pentru că, într-un an de zile, comuna crește demografic cu aproximativ 4000-4500 de oameni, adică cam cât ar fi o comuna normală, de dimensiunii mici sau medii. Noi pur și simplu trebuie să luăm măsurile necesare la timp.

Până acum nu ne-am confruntat cu probleme, avem o echipă foarte bună, formată din specialiști, tot timpul știu ce au de făcut. Am început deja să cooperam și cu cei de la E-ON. Vă dați seama că dacă în momentul actual, Comuna Miroslava are cam 50.000 de locuitori, în 5 ani vă avea peste 100.000”,  a declarant primarul comunei Miroslava, Dan Niță.


Share
Citeste si   O femeie și un BĂRBAT cu permisul SUSPENDAT, trași pe dreapta de POLIȚIȘTI în județul IAȘI
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ