Share

Comuna Plugari a luat măsuri de combatere a pandemiei, precum și de prevenire a apariției unor noi cazuri, achiziționând echipamente și începând distribuirea acestora pentru populație

Primăria Comunei Plugari a achiziționat o serie de materiale necesare protejării împotriva Pandemiei de Coronavirus, din fondurile publice, prin decizia Consiliului Local.

Pachetele conțin măști, perechi de mănuși, alcool medicinal precum și câteva exemplare din declarațiile pe proprie răspundere. De această măsură vor beneficia toți cetățenii comunei.

Angajații din cadrul Primăriei Comunei Plugari vor înmâna pachetele fiind echipați corespunzător.

Citeste si   C. ALEXE, Președintele CJ Iași IMPUNE o decizie POLITICĂ la Spitalul de Infecțioase! Este luat în calcul liberalul M. HURMUZACHE

Paul MURSA, primarul comunei Plugari: ”Am decis, alaturi de Consiliul Local Plugari ca, incepand de astazi sa distribuim materiale sanitare, masti de protectie si declaratii pe propria raspundere tuturor gospodariilor de pe raza comunei Plugari”

”Din pacate, in continuare ne confruntam cu situatia de urgenta provocata de raspandirea coronavirusului COVID-SARS-COV19.
Am decis, alaturi de Consiliul Local Plugari ca, incepand de astazi sa distribuim materiale sanitare, masti de protectie si declaratii pe propria raspundere tuturor gospodariilor de pe raza comunei Plugari. Astazi am inceput cu satul Plugari, maine vom continua distribuirea in satele Onesti si Borosoaia.


Angajatii din cadrul Primariei Comunei Plugari sunt cei care vor inmana pachetele si acestia vor fi echipati corespunzator situatiei( masti, manusi, viziera) astfel incat sa nu existe nici un fel de pericol, nici pentru ei si nici pentru dumneavoastra. Avem certitudinea ca exista persoane care nu au avut posibilitea sa se deplaseze in scopul achizitionarii acestor produse si, poate vi se va parea imposibil, nici disponibilitate financiara in acest sens. Pentru acestia in principal, precum si pentru intreaga comunitate, consider ca aceste produse vor fi extrem de folositoare in aceasta perioada.


Va rog sa le folositi si sa respectati indicatiile promovate pe toate canalele media in vederea preventiei ! Va precizez ca mastile sunt refolosibile, acestea se pot spala, calca si reutiliza”, a declarat primarul comunei Plugari, Paul MURSA.

Prin această campanie, Primăria Comunei Plugari a venit în sprijinul cetățenilor prin măsuri active de protecție împotriva pandemiei de COVID-19, precum şi de prevenire a infectării populației.

Citeste si   UMF IAȘI – locul III pe podiumul universităților din ROMÂNIA


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ