Share

In fiecare an, pe data de 8 noiembrie, in comuna Prisacani, judetul Iasi este motiv de mare sarbatoare, deoarece sunt zilele Comunei si se cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor ceresti.

Fiecare moment special din aceasta zi a adunat comunitatea alaturi de biserica si de reprezentantii Primariei Prisacani.

Activitatile au fost pe placul oamenilor dornici sa-si pastreze traditiile si obiceriurile bine inradacinate.
Oameni veseli, cu putere, voie buna si entuziasm au fost partasi devotati in fiecare activitate organizata de Primaria Comunei Prisacani.
Au fost activitati distincte. Localnicii au fost prezenti la oficierea slujbei, la decernarea diplomelor tinerilor care au implinit 18 ani, dar si la premierea cuplurilor care au implinit ani buni de casatorie, un bun motiv bun de recunostinta si de originalitate din partea primarului Stanciu Ghiorghe  pentru a include tineretul in comunitate si cuplurile trainice.

Posted by Stiri Buna Dimineata on Mittwoch, 8. November 2017

Primarul comunei Prisacani, Stanciu Ghiorghe a marturisit pentru ziarul Buna Dimineata Iasi ca a dorit sa aduca in comunitate relatia cu biserica, astfel incat localnicii sa simta aceasta sarbatoare una binecuvantata. Organizarea a decurs foarte bine ca in fiecare an, de aceea cetatenii sunt multumiti pentru reusitele si proiectele desfasurate in aceasta comuna.

Citeste si   USR-PLUS, sancționată pentru CAMPANIE ilegală la IAȘI

Noi am venit din Moreni pe jos, pentru ca iubim biserica si ne-a ajutat foarte mult! Ne-a zis cineva, un localnic cat e ceasul si am fugit un pic sa ajungem la timp la slujba. Am venit cu prietenii mei si ne simtim foarte bine, a marturisit o fetita care a participat la Sfanta Slujba.

Citeste si   USR-PLUS, sancționată pentru CAMPANIE ilegală la IAȘI

Sunt bucuros ca am reusit sa fiu premiat cu diploma si cu vorbe bune din partea domnului Primar, am multi ani de casatorie, suntem batrani, dar ne ducem viata pe mai departe, a declarat un localnic premiat.

Evenimentele nu s-au terminat aici. Tematică distinctă a constat si in sfintirea unui nou clopot, prilej bun de bucurie si de pace sufleteasca pentru cetatenii comunei.

Citeste si   USR-PLUS, sancționată pentru CAMPANIE ilegală la IAȘI

Sarbatoarea s-a desfasurat pe urma, in cadrul scolii modernizate, unde invitatii au gustat bucate alese.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ