ideall.ro

Zilele comunei Schitu Duca vor avea loc sâmbătă, 20 iulie, respectiv duminică, 21 iulie și vor fi marcate de o atmosferă inedită

În cadrul acestui eveniment, oamenii vor avea prilejul de a cunoaște tradițiile comunei și se vor distra alături de interpreți renumiți de muzică populară și muzică ușoară. Evenimentul va avea loc în satul Poiana.

Cum nicio sărbătoare nu poate avea loc fără joc și muzică bună, partea artistică va fi întreținută de artiști de renume, precum: Margareta Clipa, Mihaela Apostol, Sabina Ursache, Lilia Rosca, Angelica Flutur, Ioana Căpraru, Tatiana Jacot, Ion Paladi, Ionuț Dolănescu, Lăutarii-BotGros și Admiral C4C.

Două zile memorabile pentru locuitorii comunei Schitu Duca

Și pentru că accentul în această comună este pus pe tineri, în prima zi, evenimentul se va deschide cu un program artistic pentru copii din comună. După programul artistic destinat copiilor, cei veniți  se vor bucura de un concert cu muzică de fanfară care va garanta distracție, dans și o atmosferă de sărbătoare.

sensodays.ro

Iar la finalul serii, tinerii din comuna Schitu Duca se vor putea distra la discoteca organizată în aer liber.

În cea de-a doua zi, după deschiderea oficială, oamenii sunt așteptați cu mic, cu mare să participe alături de Ansamblul Artistic Profesionist „Constantin Arvinte” la un nou început de petrecere.

În continuarea celor de la Ansamblul „Constantin Arvinte”, vor urca pe scenă: Mihaela Apostol, Margareta Clipa, Angelica Flutur, Ion Paladi, Ionuț Dolănescu, Lăutarii Bot-Gros și Admiral C4C.

Ziua comunei Schitu Duca se va încheia cu un superb foc de artificii.

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ