Share

Întreținerea drumurilor comunale prin pietruire este un proiect pe care Comuna Tătăruși și-a propus să-l realizeze în acest an.

Primarul Costel Iosub: ”Vrem ca locuitorii comunei noastre să circule pe drumuri întreținute în bune condiții”

Am procedat la întreținerea drumurilor comunale și sătești cu material pietros, deoarece drumurile suferă modificări în timpul iernii,  de aceea trebuie să le întreținem primăvara și toamna, prin activități de pietruire, organizate manual și cu ajutorul unor utilaje, pentru ca să se poată circula în condiții optime iar cetățenii noștri să fie mulțumiți ”, a declarat Primarul Comunei Tătăruși, Costel Iosub.

 

Citeste si   La USAMV IAȘI sunt studiate plantele ORNAMENTALE ce ar putea fi folosite în INFRASTRUCTURA urbană VERDE

Proiectul ”Întreținere drumuri comunale si sătești cu material pietros în Comuna Tătăruși, județul Iași” cuprinde: furnizarea materialului pietros (refuz de ciur, balast și sort), transportul, reprofilarea  împrăștierea, nivelarea cu autogrederul, compactarea cu vibrocompactorul, mobilizarea și, respectiv, demobilizarea utilajelor.

Câștigătoarea achiziției în valoare de 40375 RON este firma BOGDY TRANS SRL din Ruginoasa, administrată de Felicia și Maricel Micu, o firmă cu o vechime de 17 ani.

Citeste si   GALA Dezvoltării Durabile are loc MÂINE

Firma are ca principal obiect de activitate comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun, fiind adăugate, ulterior domenii precum  închirierea și leasing-ul cu autovehicule rutiere grele, închiriere și leasing cu masini și echipamente agricole, închiriere și leasing cu mașini și echipamente pentru construcții, activități generale de curățenie interioară a clădirilor, învățământ în domeniul sportiv și recreațional, lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.

Citeste si   7.753 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS-CoV-2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Firma este o obișnuită a licitațiilor organizate de primăriile ieșene, începând cu Primăria Ruginoasa, continuând cu Primăria Pașcani,  extinderea obiectului de activitate coincizând cu câștigarea conrtractelor lansate prin licitație de către aceste primării.

 


Share
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Pietruiesti si iubirea pentru Strachinaru M. mare contabila pe la Pascani? sau a flocaito bine d-na subprefect si acum e in mare love cu alti primari?

LĂSAȚI UN MESAJ