Share

Infrastructura rutieră este unul dintre principalele puncte de interes pentru Primăria Todirești, motiv pentru care primarul a decis asfaltarea unui drum dintre două localități. S-a avut în vedere modernizarea și reabilitarea drumurilor de pe raza satelor Todirești și Băiceni pentru sporirea gradului de confort al cetățenilor.

Finanțarea investiției se va face integral prin CNI și implică asfaltarea unei porțiuni de drum de 4,5 km. Drumurile propuse spre modernizare sunt improprii circulației rutiere în condiții de confort și siguranță.

În cadrul proiectului se vor realiza 1,2 km în satul Băiceni și podețul, iar restul în satul Todirești, străzile de pe podiș. Se vor realiza, de asemenea și podețele pentru intrarea în gospodărie și șanțurile pentru scurgerea apei. De asta și are proiectul o valoare așa de mare, este complex, se desfășoară prin Compania Națională de Investiții.

Asigurăm fluidizarea cred că la jumătate de satul Todirești și la tot satul Băiceni. Practic la satul Băiceni aveam deja o porțiune de drum asfaltată iar acum finalizăm ieșirea spre Târgu Frumos” a declarat primarul Comunei Todirești, Ovidiu Droanca.

Valoarea investiției este de 9.200.000 milioane de lei cu tot cu TVA.

Citeste si   La alte TREI școli din județul IAȘI se suspendă CURSURILE organizate în modalitatea „față în față”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ