Share

Aparat pentru testarea COVID-19 donat de către comunitatea din Miroslava

Comunitatea din Miroslava, persoane fizice și companii, alături de alți oameni cu suflet mare, au dotat Spitalului de Copii ”Sf. MARIA” din IAȘI un aparat performant de testare pentru COVID -19.

Totul a fost posibil în urma apelului făcut de către primarul localității Miroslava, Dan NIȚĂ, care a considerat imperios necesar acest aparat de testare pentru COVID -19, atât pentru copiii din Miroslava, dar și pentru cei din întreg județul Iași.

Citeste si   (P) PSD Iași: ”Ciocoii de ieri, LIBERALII de azi! Cresc taxele și IMPOZITELE locale în primăriile CONTROLATE de PNL-iști”

Dan NIȚĂ, primarul comunei Miroslava: ”Pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor celor care au răspuns apelului meu”

Contactat de către reporterii Ziarului Bună Dimineața Iași, Dan NIȚĂ, primarul comunei Miroslava a declarat că nu este meritul său și a oamenilor cu suflet mare care s-au implicat și au înțeles cât de important este acest aparat.

Citeste si   CRĂCIUNUL și Revelionul în condiții de PANDEMIE la IAȘI: ”Măcar în cerc RESTRÂNS să putem sărbători Crăciunul”

”Am constat că este imperios necesar acest aparat de testare pentru COVID -19, atât pentru copiii noștrii din Miroslava, dar și pentru copii din întreg județul Iași. Nu îl puteam aduce la Miroslava deoarece nu avem personal calificat pentru această problematică. Am discutat cu cei de la Spitalul de Copii ”Sf. Maria” din Iași și am decis să fie donat spitalului.

Noi am mobilizat cetățenii care au dorit să facă donații pentru această cauză și ne-am implicat  în a face bine în perioada aceasta. Nu este meritul meu, este meritul oamenilor cu suflet mare care s-au implicat și au înțeles cât de important este acest aparat. Suma care a fost strânsă pentru cumpărarea aestui aparat a fost de 180 mii LEI. Pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor celor care au răspuns apelului meu, a declarat primarul comunei Miroslava, Dan NIȚĂ. 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ