Caravana SMART CITY va fi transformată în principalul instrument de educare a persoanelor ce pot influența implementarea inițiativelor SMART CITY.

Conceptul de SMART CITY este un element de bază pentru optimizarea bunei funcționări a oricărei comunități, având la bază dorința membrilor comunității de ameliorare a serviciilor oferite.

„Este cel mai important eveniment de promovare a conceptelor de SMART CITY. Trebuie să înțelegem că SMART CITY nu este un produs, ci o viziune, un drum, o călătorie în care suntem implicați toți. SMART CITY este un drum care va continua mai departe de generația noastră, a declarat pentru ziarul „BunăDimineațaIași”, Eduard Dumitrașcu, Președintele Asociației Române.

Părinții noștri au luat o țară la cheie în anul 1940 și ne-au lăsat o țară praf și cred că avem avem obligația morală de a face ceva să schimbăm comunitatea, a completat Eduard Dumitrașcu.

Citeste si   ACȚIUNI ale POLIȚIEI ieșene pentru SIGURANȚA cetățenilor

Ar trebui să îmbrățișăm toți aceste concepte măcar de dragul copiilor, dar cred că există o deschidere pentru acest concept, a mai completat Eduard Dumitrașcu.

În România, decidenții la care se face referire provin din administrația centrală – ministere, autorități centrale și autorități locale.

Evenimentul a fost organizat în cadrul Prefecturii Iași, unde au fost prezenți mai mulți reprezentanți specifici acestei întâlniri.

Citeste si   Pe teritoriul României, au fost CONFIRMATE 3864 de cazuri de persoane INFECTATE cu virusul COVID – 19