Share

Caravana SMART CITY va fi transformată în principalul instrument de educare a persoanelor ce pot influența implementarea inițiativelor SMART CITY.

Conceptul de SMART CITY este un element de bază pentru optimizarea bunei funcționări a oricărei comunități, având la bază dorința membrilor comunității de ameliorare a serviciilor oferite.

„Este cel mai important eveniment de promovare a conceptelor de SMART CITY. Trebuie să înțelegem că SMART CITY nu este un produs, ci o viziune, un drum, o călătorie în care suntem implicați toți. SMART CITY este un drum care va continua mai departe de generația noastră, a declarat pentru ziarul „BunăDimineațaIași”, Eduard Dumitrașcu, Președintele Asociației Române.

Părinții noștri au luat o țară la cheie în anul 1940 și ne-au lăsat o țară praf și cred că avem avem obligația morală de a face ceva să schimbăm comunitatea, a completat Eduard Dumitrașcu.

Ar trebui să îmbrățișăm toți aceste concepte măcar de dragul copiilor, dar cred că există o deschidere pentru acest concept, a mai completat Eduard Dumitrașcu.

În România, decidenții la care se face referire provin din administrația centrală – ministere, autorități centrale și autorități locale.

Evenimentul a fost organizat în cadrul Prefecturii Iași, unde au fost prezenți mai mulți reprezentanți specifici acestei întâlniri.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ