Share

Conceptul Dinner in the Sky, denumit de revista Forbes ,,must unusual restaurant in the World”, poposeşte în premieră la Iaşi între 8 și 11 iunie, în faţa Palatului Culturii, cu o serie de evenimente inedite şi cu aceeaşi atmosferă spectaculoasă.

Dinner in the Sky este un eveniment-concept organizat ca o cină servită la o masă suspendată la 50 de metri deasupra pământului şi aduce o perspectivă cu totul nouă pentru lansările de produse, conferinţe de presă, evenimente corporate şi divertisment.

„Este un eveniment inedit, prin care ne adaptăm la marile provocări pe care le au marile oraşe ale lumii, iar Iaşul face parte dintre ele. Sper ca nivelul de vizibilitate al Iaşului să crească şi prin intermediul acestui eveniment. Pe parcursul acestei săptămâni, am obţinut de la Inspectoratul Şcolar Județean o listă a elevilor care au reuşit rezultate deosebite la olimpiadele naţionale şi internaţionale, dar şi cei care au obţinut performanţe din alte domenii, cum ar fi campioana noastră mondială la şah, Miruna Lehaci. Dorinţa noastră este de a le oferi posibilitatea de a fi la această masă, ca un semn al recunoaşterii oraşului şi a mea personală pentru felul în care ne reprezintă”, a declarat primarul Mihai Chirica într-o conferință de presă.

„Sunt deosebit de bucuros că mă aflu în Iaşi, un oraş superb. Mărturisesc faptul că, în momentul în care am achiziţionat acest concept pentru România, în 2010, mi-am dorit foarte mult să ajung în oraşul dumneavoastră. Suntem încrezători că le vom oferi şi anul acesta o experienţă memorabilă celor care decid să urce alături de noi pe platforma Dinner In The Sky”, a spus Ovidiu Barbier, manager Dinner In The Sky România.

Locurile sunt limitate.

Rezervările se fac exclusiv pe www.dinnerinthesky.ro. Având în vedere că locurile sunt limitate, rezervările vor fi confirmate în ordinea înscrierilor şi plata se va face odată cu rezervarea. Conform lui Ovidiu Barbier, deja a fost rezervată 35% din capacitatea locurilor puse la dispoziţie de Dinner In The Sky în evenimentul de la Iaşi.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ