Share

Ansamblul Palas le va oferi ieșenilor și nu numai o agendă bogată de evenimente și în 2019, care va debuta în această sâmbătă, cu un concert extraordinar al Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași. Ritmurile simfonice încântătoare îi vor acompania pe cei veniți la cumpărături și vor marca începutul noului an.

Prima zi de sâmbătă din 2019 va fi una muzicală, la Palas. Așa cum și-a obișnuit deja clienții, noul an debutează cu un spectacol vocal-simfonic grandios. Pe 5 ianuarie, de la ora 19.00, Atriumul va fi învăluit de atmosfera de sărbătoare oferită de un regal al muzicii clasice. Orchestra simfonică și Corul academic „Gavriil Musicescu” îi așteaptă pe ieșenii de toate vârstele la „Concert de Anul Nou”. Este modul prin care ansamblul Palas și Filarmonica de Stat „Moldova” Iași sărbătoresc începutul lui 2019, alături de melomani.

Citeste si   Costel ALEXE recurge la ȘANTAJ? Tot mai mulți PRIMARI social DEMOCRAȚI vorbesc despre presiunile PNL

Sub bagheta dirijorului Jozsef Horvath, instrumentiștii vor interpreta fragmente din lucrări celebre, în timp ce artiștii din cadrul Corului academic „Gavriil Musicescu”, coordonați de dirijor Doru Morariu, vor da voce unor partituri apreciate și cunoscute de iubitorii muzicii simfonice și nu numai.

Și în 2019, ansamblul Palas continuă să îşi surprindă clienţii cu evenimente aparte, oferte la cumpărături și modalități variate de petrecere a timpului liber!

Citeste si   Maricel POPA caută țapi ispășitori. Spitalul mobil riscă să nu fie construit din fonduri europene

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ