Share

Concert de calitate la Iași. Intrarea liberă pentru iubitorii de muzică bună

Marti, 17 octombrie, si miercuri, 18 octombrie, Maria Raducanu și Maxim Belciug sustin doua concerte la Iași și Suceava, în cadrul turneului MUSICA POETICA.

Intrarea la concerte este liberă, evenimentul fiind co-finanțat de AFCN.

În această săptămână, turneul Musica Poetica ajunge în Moldova, prilejuind publicului bucuria unei reîntâlniri live cu muzica făcută de Maria Răducanu, împreună cu Maxim Belciug, chitaristul Încântărilor.

Citeste si   PREZENȚĂ de 37,28% la VOT în județul IAȘI! Câți alegători au ieșit la VOT în localitățile ieșene?

Primul concert va avea loc marți, 17 octombrie 2017, cu începere de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Luceafărul din Iași (str. Grigore Ureche nr. 5), iar cel de-al doilea miercuri, 18 octombrie 2017, ora 19.00, la Suceava, fiind găzduit de Teatrul Municipal “Matei Vișniec” (str. Dragoș Vodă nr. 1).

“Faptul că nu exist, oficial, în calitate de cântăreață face parte din destinul meu. O vreme a fost un complex, dar cu timpul devine o virtute. Ar fi teribilism să spun c-o cultiv. Dar nu-mi mai cer de mult scuze pentru lumea în care trăiesc”, spunea cândva Maria Răducanu, într-un interviu.

A cântat în multe țări, de pe 3 continente (Statele Unite, Franța, Germania, Marea Britanie, Portugalia, Albania, Suedia, Ungaria, Polonia, Cehia, Italia, Luxemburg, Nigeria, Gabon), vocea sa unică fiind apreciată pentru modul incredibil în care reușește să atingă miezul lucrurilor, devenind universală, la fel cum armonia chitării lui Maxim Belciug poate fi atât de desăvârşită, încât să se confunde cu simplitatea şi curăţenia.

Citeste si   Alegeri locale 2020! Cum se VOTEZĂ în orașele și municipiile din județul IAȘI?

Concertele fac parte din turneul Musica Poetica, pe care cei doi artiști îl au programat în cursul lunii octombrie în cadrul unui proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. La ambele evenimente, intrarea este liberă.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ