Share

Ce garantează succesul politicianului român? Tupeul și lipsa conștiinței par a fi principalele ingrediente

Pe vremea când se lansa în promisiuni deșănțate împreună cu dl CUC, ministrul social-democrat al Transporturilor, senatorul Vasilică TOMA nu părea să observe problemele de infrastructură ale Regiunii de Nord-Est a României. Le-a identificat însă brusc, după ieșirea PSD-ului de la guvernare.

Comunicat de presă, Vasilică TOMA - senator PSD!

TOMA: Este obligatorie deschiderea cursei aeriene, cu program zilnic, pe ruta Iasi-Constanța!

De ce ignora ministrul transporturilor pe  ieseni si moldoveni? De ce insista sa dovedească faptul ca “nu stie” ca judetele din nord-est fac parte din România?!

Citeste si   RESTRICȚII în România | Premierul Ludovic Orban: ”E posibil, pe baza evaluării epidemiologice, să fie ridicate pe un orizont de timp”

Dupa ce a tăiat substanțial, drastic, nepermis de mult, bugetul pentru drumurile din regiunea Moldovei (fata de anii anteriori), ministrul transporturilor condamna moldovenii si la drumuri lungi, obositoare spre litoralul romanesc, pe acele drumuri nemodernizate, nesigure.

Un MANDAT fără rezultate NOTABILE! Cine este SENATORUL de IAȘI, Vasilică TOMA

Daca Judetele din sud au acces la autostrada, fie ea si insuficienta, deschiderea curselor aeriene spre litoral exclusiv din Banat si Transilvania, arata desconsiderarea ministrului (roman) al transporturilor fata de moldoveni.

Citeste si   (P) PSD Iași: ”Ciocoii de ieri, LIBERALII de azi! Cresc taxele și IMPOZITELE locale în primăriile CONTROLATE de PNL-iști”

Voi adresa o interpelare premierului României pentru a clarifica lipsa de obiectivitate si, chiar, lipsa de profesionalism, dovedite de dl. Lucian Bode, efemer ministru al transporturilor, nu al României ci, din pacate, al unor anumite regiuni, pentru ca, de zona Moldovei, insista sa uite!
Este o “sansa” pe care i-o acord  premierului pentru a remedia aceasta grava greseala!

Citeste si   Bogdan Aurescu, la reuniunea miniștrilor de Externe din NATO. Relația cu Rusia și China, pe agenda discuțiilor

Evident, fără șansa acordată de Toma, Bode și guvernul Orban ar intra într-o serioasă criză politică!

Senatorul Vasilică TOMA, primul parlamentar pe lista posibililor DEZERTORI din PSD


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ