Share

Primăria Municipiului Piatra-Neamț organizează concursul „Fii pentru o zi fotograful Curții Domnești”

Cei care doresc să se înscrie în concurs trebuie să trimită pe adresa: municipiulpiatraneamt@gmail.com sau prin mesaj pe pagina de facebook ,,Municipiul Piatra-Neamț” cea mai bună fotografie realizată la Sărbătoarea Curții Domnești ce va avea loc pe7 mai.

Primăria Piatra-Neamț premiază primele 3 fotografii care reușesc să strângă cele mai multe like-uri pe pagina oficială de facebook – Municipiul Piatra-Neamț, în perioada 8-14 mai ora 22.

Pentru fotografia ce va obține locul I și implicit cele mai multe like-uri, fotograful acesteia va primi 500 lei

Fotografia ce va obține locul II ca număr de like-uri va primi 300 lei, iar pentru fotografia ce va obține locul III primăria a pregătit un premiu de 200 lei.

Citeste si   MESERII UITATE/Ceasornicarul din Timişoara care şi-ar dori un ucenic să îi lase atelierul, după 50 de ani de meserie

REGULAMENT:

Primăria municipiului Piatra-Neamț organizează în perioada 08.05.2017-14.05.2017 concursul de fotografie cu tema Fii pentru o zi „Fotograful Curții Domnești”. Pot fi înscrise in concurs doar fotografii surprinse in data de 7.05.2017 in cadrul evenimentului SĂRBĂTOAREA CURȚII DOMNEȘTI – ediția a –II-a. Înscrierile se fac la adresa de email: municipiulpiatraneamt@gmail.com

Toate fotografiile înscrise în concurs vor fi postate pe pagina de Facebook a municipiului Piatra-Neamt unde pot primi like-uri.

Perioada de înscriere a fotografiilor va fi de 7 zile între 8 și 14 mai 2017. Participanții vor avea dreptul de a înscrie în concurs cel mult 2 fotografii care să respecte regulile descrise mai jos.

Fotografiile înscrise în concurs vor fi postate pe pagina de facebook oficială a municipiului Piatra-Neamț, unde concurenții vor aduna like-uri de la public, acestea reprezentând punctajul final al jurizării.

Citeste si   MESERII UITATE/Ceasornicarul din Timişoara care şi-ar dori un ucenic să îi lase atelierul, după 50 de ani de meserie

• Fotografiile:

– Să aparțină participantului;
– Să aibă titlu;
– Să se încadreze în temă (fotografii ce surprind momente din cadrul evenimentui organizat in data de 7 mai 2017 SĂRBĂTOAREA CURȚII DOMNEȘTI – ediția a-II-a);
– Sa nu fie trucate, dar pot fi editate minim (postprocesate). Prelucrarea excesiva nu va fi acceptata;
– Să fie maxim 2 de participant;

Fotografiile trimise pe adresa de mail trebuiesc să aibă minim 2048 pixeli pe latura lungă, rezolutie de 300 dpi și să fie în format JPEG.
Mail-ul cu înscrierea trebuie să conțină următoarele informații:
– Subiect Mail: participare concurs Fotograful Curții Domnești;
– Nume fotograf;
– Titlu fotografie;
– Email la care puteți fi contactat;
– Număr de telefon.

• Jurizarea

– Organizatorii vor avea dreptul de a cere participanților fotografiile originale pentru a le analiza autenticitatea, dar și de a vedea retușurile/modificările aduse acestora. Regulile de copyright vor fi respectate. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 15.05.2017
– Vor fi contorizate doar like-urile primite la fiecare fotografie ce va apărea pe pagina de facebook a municipiului Piatra-Neamț până la data de 14.05.2017 ora 22:00 AM. Nu vor fi luate în considerare like-urile primite la share-uri.

Citeste si   MESERII UITATE/Ceasornicarul din Timişoara care şi-ar dori un ucenic să îi lase atelierul, după 50 de ani de meserie

• Premii:

– Locul 1 – 500 lei
– Locul 2 – 300 lei
– Locul 3 – 200 lei.

Autorii fotografiilor clasate pe primele 3 locuri iși dau acordul ca fotografiile sa poată fi folosite de municipiul Piatra-Neamț in scopuri de promovare ( materiale de promovare turistică a Municipiului Piatra-Neamț)

Ne punem frumusețea și istoria în valoare prin cele mai frumoase fotografii!

Municipiul Piatra-NeamtMult succes!

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ