Iubitorii de șah au ocazia să participe la o competiție internațională în comuna Erbiceni 

Sâmbătă, 29. 07.2019, între orele 9.00 și 16.00,  în comuna Erbiceni, se va desfășura o competiție internațională de șah, la care sunt invitați să participe persoanele pasionate din comună și nu numai, vor fi prezenți și reprezentanți ai Republicii Moldova. Evenimentul, ,,Cupa Unirii Erbiceni”, se află la cea de a doua ediție și este organizată de către Clubul Sportiv Erbiceni, cu sprijinul primăriei și al Clubului de șah ,,Politehnica” Iași. Acest eveniment vine în contextul unei serii de alte manifestații derulate în comună.

Concursul se adresează persoanelor din mediul rural, din județele Iași, Botoșani și Vaslui. Acesta va fi organizat pe echipe, care vor fi structurate pe diferite nivele, începând cu clasele primare și continuând cu cele gimnaziale, cu elevii claselor a noua și a zecea, iar în final vor fi și echipe formate din adulți.

Participanții care vor reuși să se claseze pe primele trei locuri vor fi premiați cu cupe, medalii și diplome. Concursul reușește să atragă numeroși pasionați de șah și să creeze un mediu propice, în care tinerii să-și poată manifesta pasiunea pentru acest joc.

LĂSAȚI UN MESAJ