Share

La data de 22.07, a apărut în presa locală un articol legat de scandalul de la primăria Oțeleni, unde fostul primar, Ciprian Aiojoaiei, după ce că a fost demis din funcție în anul 2016 din cauză că s-a bătut cu un consilier local din opoziție, a început să vorbească despre proiectele care s-au derulat în comună, însușinduși-le.

Fostul primar Aiojoaiei a fost condamnat la trei luni de închisoare cu suspendare pentru comportament abuziv și are intenția de a candida din nou pentru aceasta funcție la alegerile din toamnă, asta după ce, timp de 3 ani de zile, nu a avut posibilitatea da a avea o funcție publică. Iar pentru a-și spăla păcatele în fata cetățenilor, a considerat că este oportun să îl blameze pe actualul primar, Mihai Gheraescu, să îl acuze de incompetență și să pară că, de fapt, el a făcut totul pentru dezvoltarea armonioasă a comunei.

Citeste si   Ceremonia de decorare a ambasadorului SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, în această seară, la Palatul Cotroceni

Ciprian Aiojoaiei se prezintă drept “Primarul ales si Candidatul PNL la Primăria Oțeleni”.

Faptele nu se prezintă chiar așa

Reporterii ziarului Bună Dimineața Iași au stat de vorbă cu actualul primar al comunei Oțeleni, Felician Mihai Gherăescu care a declarat:

“Scandalul a început de la faptul că domnul Ciprian Aiojoaiei a ieșit și a spus că el a făcut majoritatea proiectelor din comună. Ori când am preluat eu mandatul, din funcția de vice-primar spre primar, a trebuit să iau lucrurile nu de la zero, ci de undeva cu minus. Cam atât de gravă era situația. Lui i-a plăcut ce a văzut că am făcut eu pentru comuna Oțeleni și i-a plăcut, s-a gândit că poate să iți însușească aceste proiecte și că cineva îl va crede în momentul în care va decide să candideze din nou.

Legat de faptul că și-a anunțat din nou candidatura pentru postul de primar, probabil că aceasta a fost și cauza pentru care și-a însușit ce am făcut eu.

Ori nu te poți prezenta din nou ca și candidat în condițiile în care ai fost demis, și nu suspendat, din funcție, chiar de către prefect. Eu nu am interacționat deloc cu el de când a fost pus sub acuzare și nu mi se pare normal ce se întâmplă.”

Vom reda în continuare o serie de dovezi care atestă spusele primarului Mihai Gherăescu:

Citeste si   Ședință de ULTIMĂ ORĂ la Palatul Victoria. Gestionarea campaniei de vaccinare, printre subiectele discutate

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ