Share

Taxe mari pentru condițiile oferite de EcoPiața

Oamenii care sunt comercianți în piețele ieșene sunt nemulțumiți în mare parte din cauza hoților de buzunar, a taxelor mari pe care trebuie să le achite: 150 de lei rezervare și 25 de lei plătesc comercianții în fiecare zi.

Un alt lucru problematic, după spusele unui comerciant este și vremea nefavorabilă, deoarece nu e amenajat corespunzător tot spațiul.

Citeste si   Alexandru MURARU lansează declarații JIGNITOARE la adresa PROFESORILOR care au refuzat să se VACCINEZE

Cristinel Stărică, unul dintre cei mai cunoscuți șefi a pietelor ieșene s-ar putea să fie schimbat după ce s-au înregistrat mai multe plângeri și mai multe incertitudini în dosare penale.

Autoritățile intenționează să aducă alți administratori la firma care gestionează pietele agroalimentare. Procedura de selecție a candidaților pentru funcția de administrator la S.C. Ecopiata S.A. se va realiza de către comitetul de nominalizare și remunerare din cadrul Consiliului de Administrație.

Citeste si   MAFIA lemnului vs POLITICA lemnului! Firma EGGER din RĂDĂUȚI „scuturată” de 5.000.000 EURO de Consiliul Concurenței

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ