Share

Lansare candidați PLUS Iași la alegerile locale

În weekendul 18 – 19 ianuarie, conducerea centrală a Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate va fi prezentă în orașul nostru pentru a participa la primul Consiliu Național PLUS din 2020.
Simultan cu reuniunea tuturor președinților de filiale PLUS din țară, în capitala Moldovei se vor desfășura evenimente cu un puternic impact politic.

Citeste si   Combinații cu iz PENAL în cluburile de FIȚE de pe Litoral. Petreceri fără restricții în epidemie. Dezvăluiri despre clubul DIPLOMAT

Agenda de lucru include următoarele:

1. Alegerea membrilor Biroului Național PLUS.
2. Lansarea cabinetului de europarlamentar al lui Dragoș Tudorache.
3. Lansarea candidatului PLUS la funcția de primar al municipiului Iași (inclusiv a candidaților pentru Consiliul Local Iași).
4. Lansarea candidatului PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Iași (inclusiv a candidaților pentru Consiliul Județean)
Sâmbătă, 18 ianuarie, la ora 17:30, are loc conferința de presă de la sediul PLUS Iași, susținută de către Dacian Cioloș.
Se menţionează că Moise Guran, noul membru al Alianței USR – PLUS, va participa atât la consiliul național, cât și la inaugurarea sediului și la conferința de presă.

Citeste si   Cristian Rizea, noi dezvăluiri la Realitatea PLUS: Secretele din spatele investițiilor din zonele de lux. Legătura dintre Victor Ponta și clubul DIPLOMAT

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ