Conducerea Spitalului de Boli INFECȚIOASE ar putea răspunde PENAL pentru NEGLIJENȚĂ în serviciu

0
Share

Cazul şocant de la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi a constat în faptul că o femeie de 23 de ani a fost înjunghiată în salonul unde era internată alături de fetița ei, bolnavă de rujeolă. Agresorul este chiar fostul concubin al femeii, cu care se certase.

În ciuda orei la care nu sunt permise niciun fel de vizite, bărbatul a intrat în spital, a urcat la primul etajul, direct în pavilionul unde tânăra mamă dormea alături de bebelușul ei, și a înjunghiat-o. Apoi a fugit.

Femeia a fost dusă de urgență în sala de operație.

„Polițiștii din partea Secției Urbane IAȘI au sesizat în dimineața zilei de 20 noiembrie, anul curent despre faptul că o femeie în timp ce se afla într-o unitate medicală din Iași ar fi fost agresată de fostul concubin care i-ar fi sustras și telefonul mobil.

Polițiștii au demarat de îndată căutările, iar bărbatul a fost depistat într-un autocar care circula pe ruta Germania. Acesta a fost depistat în Deva și a fost dus la cercetări”, a declarat pentru ziarul „BunăDimineațaIași”, Anca Vijiac, Purtător de Cuvânt al IPJ Iași.

Conform spuselor Purtătorului de Cuvânt, Anca Vijiac, bărbatul a fost reținut 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de lângă Judecătoria Iași cu  propuneri legale.

În spital a fost deschisă o anchetă internă. Cei doi paznici vor trebui să explice de ce nu l-au observat pe străin.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ