Share

“CONFER” – Conferinţele Institutului Regional de Oncologie Iaşi, unul dintre cele mai importante evenimente medicale din ţară dedicate patologiei oncologice, se desfăşoară săptămâna aceasta la Iaşi

Săptămâna aceasta se desfășoară la Iași cea de-a 8-a ediție “CONFER” – Conferințele Institutului Regional de Oncologie Iaşi, unul dintre cele mai importante evenimente medicale din țară dedicate patologiei oncologice.

Manifestarea se desfășoară în perioada 21-24 noiembrie și la eveniment sunt înscriși peste 1.400 de participanți, atât din țară cât și străinătate.

Ediția de anul acesta a ”CONFER” va include cursuri, sesiuni de prezentări, dezbateri, mese rotunde în cadrul sesiunilor de oncologie medicală, radioterapie, chirurgie oncologică, oncologie fundamentală, medicină paliativă.

Cu 7 cursuri pre-conferință, manifestarea va reuni specialiști din țară, dar și din străinătate, fiind invitați speakeri din Marea Britanie, Germania,Spania, Italia, Olanda, SUA.

Citeste si   ADMINISTRATORII de firme vor fi OBLIGAȚI să urmeze cursuri de ANTREPRENORIAT dacă nu au studii ECONOMICE

Personalități ieșene și internaționale vor fi prezente la ”CONFER”

Din comitetul de organizare face parte: Lucian Miron, Greta Alexe, Cătălin Dănăilă, Gabriel Dimofte, Florina Farca, Dan Ferariu, Ioana Grigoraș, Mihai Grigoraș, Daniela Jitaru, Sorinel Luncă, Mihai Marinca, Anca Munteanu, Vladimir Poroch, Iulian Radu, Viorel Scripcariu.

Printre speakerii invitați din străinătate fac parte: Richard Baird (Cambridge, UK), Jurjen Boonstra (Leiden, Olanda), Charles E. Butler (Houston, SUA), Christopher A. Campbell (Charlottesville, SUA), Jorge Cortell (Valencia, Spania), Frank D. Ferris (Ohio, SUA), Michael O. Glocker (Rostock, Germania), Alexander F. Mericli (Houston, SUA), Jeffrey N. Myers (Houston, SUA), Doru Paul (New York, SUA), Maria Luisa Di Pietro (Roma, Italia), Christian F. Singer (Viena, Austria).

Prof. DR. Lucian MIRON: ”Este final de an și la această manifestare  vom discuta despre tot ce a adus nou anul 2019 în terapia cancerelor”

„Este un eveniment care a crescut de la an la an, unic în țară datorită abordării pluridisciplinare. De exemplu, sâmbătă, se vor desfășura sesiuni în cinci săli simultan. Temele sunt de interes şi se vor discuta ultimele noutăți privind abordarea terapeutică a bolii canceroase, din perspectiva mai multor specialități.

De aici abordarea unică a acestei conferințe și interesul ridicat al specialiștilor pentru a participa la „CONFER”. Este final de an și la această manifestare  vom discuta despre tot ce a adus nou anul 2019 în terapia cancerelor, dar și despre ce promite anul 2020, tematica evenimentului fiind „Progrese, direcții și perspective în tratamentul cancerului”, a declarat prof. DR. Lucian MIRON.

Mirela GROSU, manager Institutul Regional de Oncologie IAȘI: “Este un eveniment important și cred că are un ecou în țară și nu numai”

”În perioada 21 – 24 noiembrie, ca în fiecare an, se desfășoară zilele oncologiei ieșene, mai exact ”CONFER” 2019. Acest eveniment debutează cu deschiderea la Teatrul Național din Iași, unde sunt primiți participanții. Deschiderea propriu zisă a avut loc ieri, pentru asistenții medicali și medicii rezidenți.

Mâine și poimâine sunt conferințe, întâlniri și dezbateri pe teme medicale. Avem o participare de peste 1.400 de oameni din toată țara și speakeri internaționali din Germania,Spania, America și Franța. Este un eveniment important și cred că are un ecou în țară și nu numai. Asta ne bucură și ne demonstrează că ceea ce facem noi este recunoscut pe plan național și internațional”, a declarat Mirela GROSU, manager IRO Iași.

Citeste si   USAMV Iași se pregătește pentru ACTIVITĂȚILE ”on-site” cu STUDENȚII care au fost ONLINE

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ