Share

Conferință Naţională de Patologie Infecţioasă cu tema “SARS COV-2”

Suntem onorați să vă anunțăm organizarea Conferintei Naţionale de Patologie Infecţioasă cu tema “SARS COV-2 – Provocarea începutului de mileniu 3”, care va avea loc online, în perioada 22 – 24 iulie 2020.

Tematica științifică va aborda următoarele subiecte de interes major pentru toți medicii infecționisti și nu numai: – Infecția cu SARS COV-2; – Infecția cu HIV; – Infecția cu virusurile hepatitice B și C; – Antibioterapia în Infecțiile grave Experiența ultimelor luni în lupta cu SARS COV-2 va fi prezentată de către specialiștii centrelor din țară: București, Iași, Galați, Cluj-Napoca, Tg. Mureș, Timișoara, Constanța, Craiova.

Citeste si   Mihai CHIRICA își dă arama pe FAȚĂ, uitând că nu mai este la PSD: începe să-și critice OMOLOGUL liberal de la CLUJ și vrea ”Cerbul de Aur” la IAȘI

Suntem convinși că schimbul de informații despre acest nou virus va suscita interesul unui număr mare de colegi. Programul științific al evenimentului include sesiuni de prezentări orale si de e-postere, iar lectorii invitați sunt nume importante din domeniul bolilor infecțioase.

Tematica științifică a conferinţei se adresează medicilor specialişti şi medicilor rezidenţi din specialitatea de boli infecţioase, dar şi din alte specialităţi (medicină internă, pediatrie, reumatologie, oncologie, epidemiologie, microbiologie, dermatologie, pneumologie etc). Informații detaliate despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.patologieinfectioasa.ro

Citeste si   VIDEO - INTERVIU cu Iulian COZIANU, președintele Sanitas IAȘI: ”Angajații din domeniul SANITAR vor acționa în INSTANȚĂ AUTORITĂȚILE”

Share

LĂSAȚI UN MESAJ