Share

Actualizare: USR și PLUS au anunțat că au aprobat fuziunea. Astfel, în USR au votat 76,1% pentru „DA”, în timp ce în PLUS au fost de acord 83,43%.

„În urmă cu puțin timp Congresul USR a aprobat fuziunea cu PLUS. Am fost împreună de la început, am fost puternici în alianță, unirea este un pas firesc. Este ceea ce și-au dorit membrii noștri, este ceea ce ne-a cerut electoratul”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

Birourile din conducerea celor două formațiuni politice se întrunesc sâmbără, separat, de la ora 10.00, urmând ca de la ora 15.00 să aibă loc Congresul extraordinar comun pentru validarea protoclului de fuziune dintre cele două formațiuni politice.

„În prima parte a zilei, fiecare partid are o şedinţă separată pentru adoptarea protocolului de fuziune, iar de la ora 15:00 începe congresul comun în care se va desfășura votul final pentru aprobarea Protocolului de fuziune între USR şi PLUS”. au transmis reprezentanţii Alianţei într-un comunicat de presă.

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

Potrivit protocolului, partidul PLUS, condus de Dacian Cioloș, va fi absorbit de partidul USR, condus de Dan Barna. Numele noii formațiuni va fi USRPLUS, scris legat, urmând ca întreaga procedură a fuziunii să treacă prin validarea Tribunalului.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ